Керівник Чечні Рамзан Кадиров звернувся до українського лідера Володимира Зеленського з закликом "підтвердити свої вибачення" за відеоролик студії "Квартал 95", який його образив. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Рамзан Кадиров, скріншот з відео

Так, ще в червні відомий журналіст Дмитро Гордон опублікував на своєму YouTube-каналі уривок інтерв'ю з Володимиром Зеленським 2018 року, де він вибачився перед мусульманами за своїх колег з "Кварталу 95", які показали нарізку смішних відео, куди й потрапив плачучий Кадиров.

У свою чергу, глава Чечні опублікував даний уривок з інтерв'ю та заявив, що в ньому Зеленський намагається уникнути прямих вибачень перед ним.

"Колись я знав Зеленського як людину, яка, визнавши свою провину, мала честь вибачитися. Це було гідно чоловіка. Але тільки навіщо тепер, після прийнятих вибачень, намагатися зобразити з себе щось, викручуватися, крутити, намагатися підняти себе? Тепер же Ви, отримавши повноваження президента України, кожен раз вигадуєте нові версії вибачень. Вам доведеться твердо визначитися зі своєю позицією та підтвердити свої вибачення. Якщо ж ні, то Вам доведеться відповісти переді мною не як перед главою республіки, а як перед сином першого президента Чеченської Республіки, героя Росії Ахмата-Хаджі Кадирова, пам'ять якого Ви образили! Я син загиблого Батька, піхотинець Великого Лідера Володимира Путіна, захисник свого народу. Виберіть і Ви, Володимир Олександрович, найбільш підходящий для себе статус, визначитеся, нарешті, з тим, хто Ви є. Ви нечесні і виверткі не тільки в своїх словах, але й в передвиборних обіцянках. Обіцяли покласти край війні, але продовжуєте справу свого попередника Порошенка", - заявив Кадиров.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

До того ж, він закликав главу держави Володимира Зеленського зателефонувати президенту Росії Володимиру Путіну та пообіцяти нарешті покінчити з громадянською війною на Донбасі.

Також Кадиров вважає, що гарант Конституції України "повинен зробити перший крок".

Звернення Кадирова до Зеленського, скріншот Telegram

Звернення Кадирова до Зеленського, скріншот Telegram

Звернення Кадирова до Зеленського, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимиру Зеленському надійшла наполеглива пропозиція обірвати різні економічні зв'язки з Росією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Грузії готували замах на супротивника Володимира Путіна.

Також "Знай.ua" писав, що Instagram заблокував сторінку глави Чечні Рамзана Кадирова.