Громадський діяч Андрій Пальчевський, який вже створив політичну силу під назвою "Перемога Пальчевського" звернувся до своїх прихильників та всіх українців із пропозиціями щодо боротьби з бідністю. Для цього Андрій Пальчевський попросив підтримки у відомого економіста Олексія Куща. Експерти вдвох розклали по поличкам те, що планують зробити у майбутньому.

Про це стало відомо завдяки новому відеозверненню Андрія Пальчевського в мережі Facebook.

Пальчевський, фото: youtube

"Ми зібралися на кухні не просто так. У мене в тилу знаменитий економіст Олексій Кущ, мова піде про економічну платформу партії "Перемога Пальчевського". Для того, щоб зробити Велику Україну нам потрібно виграти ось цю нескінченну тридцятилітню війну з бідністю. Які фронти відкриваємо?.", - заявив і запитав Андрій Пальчевський у економіста.

Олексій Кущ відповів: "Ми відкриваємо два фронти: Перший фронт ми відкриємо проти кредиторів і другий ми відкриємо проти внутрішніх олігархів".

Популярні новини зараз

Українцям встановили заборону на опалювальний сезон: стосується всіх власників газових плит

Міносвіти підтримало нові правила для учнів: що заборонять у школах

Мобілізація набирає обертів: розшук ухилянтів буде посилено

Мінекономіки готує нові правила бронювання працівників: що зміниться до листопада

Показати ще

Повне відеозвернення Андрія Пальчевського можна переглянути за посиланням:

Також варто нагадати нашим читачам, що Громадський діяч, бізнесмен, лідер політичної сили "Перемога Пальчевського" Андрій Пальчевський закликає використовувати унікальність України в своїх національних інтересах. "Наша традиційна сила – в унікальності географії. В одну сторону від нас західна цивілізація, а в іншу – східна. Це потрібно використовувати в своїх національних інтересах. І це найсильніша економічна, соціальна, культурна позиція", - зазначив він в інтерв'ю "КП в Україні".

Пальчевський закликає створити Велику Україну у всіх сенсах цього слова. "А ті, хто нас ділить на сектори, як Берлін після війни, відповідатимуть за це перед Богом і перед народом. Я вважаю, що треба притягувати до відповідальності тих, хто намагається розірвати Україну на донецький, львівський, кримський або чернігівський націоналізм. У нас не повинно бути місця жодному націоналізму", - вважає він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, автор мемів про "корабельну сосну" Корнієнко став посміховиськом в Раді: "Алло, так? Добрий день".

Як повідомляв Знай.uа Верещук назвала свою головну перевагу на виборах на пост мера Києва: "Я жінка... все очевидно".

Знай.uа писав, краще вже "корабельна сосна": як українці відреагували на висунення Ірини Верещук в мери Києва.