Скандал з "вагітністю" Юлії Мендель від Володимира Зеленського відображає серйозні проблеми у президента.

Про це розповів блогер Ігор Лесєв у новому випуску своєї програми "Не добрий вечір".

Блогер зазначив, що Зеленський - далеко не перший політик, який потрапляє в подібні секс-скандали - згадати хоча б історію Білла Клінтона з Монікою Левінскі, чи Путіна з Кабаєвою.

Та, за словами блогера, головне мистецтво політика і полягає в умінні вийти з непристойної теми красиво.

"А ти - лідер партії тупих і недорозвинених. "Слуга народу" - це не просто партія недотраханих, це партія, яка не вміє реагувати на розстебнуту ширінку. Це сформовані і нездібні ідіоти", - іронізує Лєсєв.

Блогер підкреслив, що самі чутки про вагітність прес-секретаря Зеленського поширювали завідома не надійні джерела, тому на них не потрібно було реагувати. Лєсєв вважає помилкою виступ Мендель, яка вирішила звернутися до українців із спростуванням.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

"Але Мендель - вона завжди проти вітру. Вона виходить в колгоспній сукні, стає на тлі сосни - а це вже пряме відсилання до Аллахвердієвої, і в своєму крутому зверненні змагається з самою Клітіною".

За словами блогера, у всій цій історії для українців має бути важливим лише те, "чому у президента України така тупа прес-секретар?".

"Дівчинка, яка плутає Латвію з Литвою, яка Торонто називає столицею Канади, яка дозволяє своєму шефу робити подібні фотографії, яка повністю провалила інформаційну політику президента. І яка фантастично тупо реагує на чутки про свою вагітність від Зеленського. Оце по-справжньому важливо: хто Зеленському підсунув такого прес-секретаря? І чому президент скутий в можливостях її звільнити?"

Лєсєв нагадав, що Зеленський прийшов до влади з підтримкою у 73% і монобішістю в парламенті, а значить міг призначати на посади людей на свій розсуд. І призначення Мендель лише черговий раз показує одну з головних вад Зеленського - нездатність підбирати справжніх професіоналів на важливі посади.

Блогер також зазначив, що Мендель є "кривим зеркалом" Зеленського.

"Не забувайте - прес-секретар - це тільки дзеркало свого шефа. І навіть якщо це дзеркало криве - воно все одно показує свого господаря", - підсумував Лєсєв.