Міністр юстиції України Денис Малюська мріє про роботу. Мабуть, засидівся міністр на відпочинку, і вже скучив по просторих кабінетах свого відомства. Відповідний запис він опублікував на своїй сторінці в Facebook, і доклав кілька кумедних фотографій.

На фото Денис Малюська у світлому діловому костюмі з оригінальним доповненням образу у вигляді коричневих замшевих кросівок. Він лежить на підстриженому газончику. Видно, Малюська абсолютно не боїться забруднити свій білий костюм. Напевно в гардеробі у міністра є ще кілька таких самих.

“Мріючи про роботу. Про багато-багато роботи”, – так підписав Малюська свої фотографії. Саме таким повинен бути міністр – завжди готовим до роботи, і мріють про те, щоб змінити зелений газончик на задушливі приміщення Міністерства юстиції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Міністр юстиції Малюська втілив свої еротичні фантазії на турніку після рад Ківи.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Міністр Малюська пояснив, чи має право підліток змінити по батькові - "Нічого спільного з дитиною".

Також Знай.uа писав - ″Завершення випадкових гастролей на позиції міністра″, - Малюська розлютив українців яскравим шопінгом.