«Опозиційна платформа – За життя» вимагає від Зеленського припинити спроби дискредитації партії, а також перестати танцювати під дудку радикалів і загравати з ними. Про це йдеться в офіційній заяві партії. Зокрема, в заяві наголошується, що для Володимира Зеленського стало нормою копіювати гасла націоналістів.

«Для президента Зеленського вже звично танцювати під дудку радикалів, виступати з ними, з єдиною думкою, повторювати їхні гасла, копіювати їхні політичні позиції та ксенофобську ідеологію. Разом з націоналістами він креслить «червоні лінії» на карті України, відмовляється від діалогу з Донецьком і Луганськом і зриває мирні переговори. Він вважає Перемогу над нацизмом «війною за чужі інтереси», підписується під політикою дискримінації російськомовних українських громадян. А в політиці -вибирає репресії і тиск на політичних опонентів», - йдеться в заяві партії.

Своє справжнє обличчя Зеленський показав під час поїздки на Волинь, де, відповідаючи на питання націонал-провокатора, вибухнув голослівними звинуваченнями на адресу Віктора Медведчука.

«Під час поїздки на Волинь Володимир Зеленський, підігруючи провокаторам, виступив з голослівними звинуваченнями на адресу Віктора Медведчука. І пообіцяв націоналістам нацькувати правоохоронні органи. Ось такий неадекватний діалог представника терористичних формувань з Зеленським. У Зеленського немає претензій до тих, хто кидає гранати в офіс нашої партії, хто забиває незадоволених бітами, йому не цікаво, хто фінансує ці банди в Україні. Його цікавить наша політична сила!».

«Опозиційна платформа – За життя» вимагає від Володимира Зеленського зупинити політичний тиск і припинити спроби дискредитації голови Політичної ради партії Віктора Медведчука.
У заяві наголошується, що нападки Зеленського на ОПЗЖ абсолютно не випадкові напередодні місцевих виборів, які мають відбутися в жовтні 2020 року.

«Сьогодні саме «Опозиційна платформа – За життя» є єдиною реальною альтернативою антинародному курсу влади. Очевидно, напередодні місцевих виборів влада дуже боїться зростання популярності та довіри до нашої політичної сили».

Також підкреслюється, що Володимир Зеленський так і не відповів на лист Віктора Медведчука, а замість цього продовжує загравати з націоналістами, перешкоджає досягненню миру на Донбасі і заганяє, проводить насильницьку українізацію і заганяє людей у злидні.
«Якщо президент так любить відповідати на питання, нехай знайде в собі сміливість відповісти на відкритий лист Віктора Медведчука. Нехай пояснить, чому влада не в змозі забезпечити мир у країні. Коли будуть встановлені справедливі житлово-комунальні тарифи і припинена антинародна політика, заганяє людей у злидні. Коли припиниться поділ людей на сорти і будуть відновлені конституційні права російськомовних українських громадян і представників інших національних громад.

Не запобагливості перед націоналістами, а відповідей на ці питання вже більше року чекає вся країна від Володимира Зеленського. Поки безрезультатно», - наголошується в заяві партії.

Нагадаємо, що раніше голова Політради партії «опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук звернувся з відкритим листом до Володимиру Зеленському, в якому порушив питання врегулювання конфлікту на Донбасі, насильницької українізації і непомірних тарифів на житлово-комунальні послуги.

Раніше Віктор Медведчук говорив про те, що в Україні продовжують правити бал націонал-радикали.