Про це сказав Андрій Пальчевський в ефірі телеканалу Україна 24.

«Президент Зеленський – жертва теплої ванни. У нього є Ляшко (прим. - Віктор Ляшко), ще група товаришів, які йому на вуха розповідають про те, що у нас є якісь лабораторії, що ми робимо тести. Покажіть мені, в яких лабораторіях робиться стільки ПЦР тестів! Назвіть ці лабораторії! Брешуть! », - заявив Андрій Пальчевський.

Він вважає, що головний санітарний лікар України винен в ситуації, що склалася з епідемією в країні.

«Ця людина (прим. - Віктор Ляшко) відповідає за розвал санітарної служби. Коли почалася хвороба (прим. - коронавірусна), вони профуфукалі 3-4 місяці, не створили лабораторної бази і запасів. В результаті захворіли лікарі, пацієнти. Лікарям, які знаходяться в групі ризику, тести повинні робити кожен день», - сказав Пальчевський.

На його переконання, уряд допускає серйозні помилки в своїй роботі.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

«Тактику уряду Шмигаля ви зрозуміли. У нас два зла. З одного боку – хворіють українці. З іншого – у нас немає грошей. Що робить наше керівництво? Знаходить шлях, щоб пропетляти між злиднями і між смертю. Залежно від того, звідки більше тиск, коли люди вже не можуть сидіти без грошей, вони кажуть: «ну, давайте відкриємо». Коли люди починають хворіти і вмирати, ми пливемо в іншу сторону. Такий курс, на мій погляд, - це ганьба і довіри до цих людей немає», - резюмував Пальчевський.