Скандал навколо розмови керівництва партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка і Давида Арахамії поволі холоне. Тим не менш користувачі соціальних мереж продовжують "тягнути приколи" з гучного вислову "корабельна сосна".

У мережі YouTube, на каналі "Процишин Офіційний" було опубліковано пародійний ролик на відому пісню "Очарована, околдована", яку виконує Михайло Звездинський.

На відео молодий чоловік з гітарою виконує пісню для дівчини, яка в білому халаті лежить на дивані спиною до камери. Цікаво, що зі спини дівчина нагадує народного депутата Ірину Аллахвердієву.

"Зачарована, зачарована, 300 зустрічей на тиждень, "провела"... Суб'єктивно, ту мач тюнінгована, об'єктивно — робоча жінка… І сосна, ти моя корабельна", - співається в пісні.

Щоб було зрозуміло, про що йдеться, нагадаємо, що в Миколаєві голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко і нардеп Давид Арахамія перед початком виступу голови політсили обговорювали нових членів партії, в тому числі і свою колегу Ірину Аллахвердієву. У бесіді, яка потрапила на запис, нардепи говорили про енергетику Аллахвердієвої, про те, що вона "баба робоча взагалі, як корабельна сосна".

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Після того, як відео було опубліковано, Корнієнко сказав, що воно було змонтовано, але перед Аллахвердієвою вибачився. Таку ж думку висловила і сама Ірина. На наступний день Корнієнко визнав, що така розмова мала місце, а також вибачився перед колегою. Більш того, за його слова "корабельна сосна" було на адресу іншої жінки, а не Аллахвердієвої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальний розмова Корнієнка та Арахамії відгукнеться "Слузі народу" на місцевих виборах – Анатолій Матіос.

Як повідомляв Знай.uа Арахамії та Корнієнку "прилетіло" з соцмереж за "робочу бабу" — знущався весь інтернет.

Знай.uа писав, Корнієнко відповів за "робочу бабу" і звинуватив журналістів – "Запис було змонтовано".