К цьому висновку прийшли експерти з залізничної галузі в зв’язку з аналізом дій від наглядової ради та в. о. голови правління Юрика І. Що до кадрових рішень.

Одним з таких рішень стало призначення терміном на три роки директора виконавчого в Південно-західній залізниці, хоча до цього декларування самої ж наглядової ради відносно призначень керівників залізниць було - не призначать на постійній основі, призначать на в. о. Тому що необхідно дати можливість новому голові правління самому визначатись в підборі своєї команди.

А в даному випадку ми стали свідками подвійних стандартів від наглядової ради УЗ і маємо призначення не тимчасово а на постійну роботу керівника ключової дороги.

Укрзалізниця, скріншот: YouTube

Що суперечить стратегії самої ж наглядової ради УЗ, що треба будувати вертикалі і ліквідувати найближчим часом філії і несмає сенсу призначати людину на три роки? А вони призначають, так що це, де наглядова рада блефує? Коли декларує що ключові призначення за новим головою правління і роблять самі ж інакше?

Популярні новини зараз

Міносвіти підтримало нові правила для учнів: що заборонять у школах

Школярі будуть вдома довше: скільки триватимуть зимові канікули

Старшокласникам готують неочікувані зміни: більше не будуть навчатись у школах

Літні українці можуть залишитися без пенсії: кого прирекуть на голодну старість

Показати ще

Чи коли говорять о реформах в найкоротші терміни в призначають на три роки людину в філію яку ж самі найближчим часом збираються ліквідувати?

Так що шановні іноземці з наглядової ради УЗ самі заплуталися, чи це такий шлях до прірви?