Варто нагадати нашим читачам, які вже сто процентів, втомилися від тривалого карантину і жахливих новин про кількість нових заражених на коронавірус. Правда, вірус існує, і лікарі продовжують з ним війну! Однак, як виявилося далеко не всім "слугам народу" цікаво прикидатися звичайними людьми.

Так, в мережі Facbook нардеп від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко показала українцям фото з відпочинку і підписала його так: "Ми сьогодні в Іспанії".

Публікація Сергія Наумовича, скріншот: Facebook

До речі в іспанії коронавірусну інфекцію виявили у понад 246 тисяч людей, а загинули від інфекції понад 28 тисяч. У свою чергу відомий український журналіст, блогер і політичний оглядач Сергій Наумович вирішив "перевести" слова Ірини: "Перекладаю: "Аго, ніщеброди, ми в Іспанії! А ви де?"".

Також варто нагадати нашим читачам, що народний депутат Ірина Геращенко з "ЄС" Петра Порошенка заявила, що Україна повертається до часів "великого терору". Вона додала, що після сьогоднішнього обшуку в будинку колишнього міністра інфраструктури Володимира Омеляна для неї стало очевидним, що політична мотивація всіх цих обшуків — закрити рота. Відповідний пост Геращенко опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз

Українця відправили на фронт наступного дня після оновлення даних: за 2 години вже потрапив під обстріл

Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу

Супермаркети порадували обвалом цін майже на 30%: що подешевшало

Школярам переписали навчальну програму: як зміняться уроки у 5–7 класах

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Геращенко розповіла, куди дрейфує Зеленський і накинулася на президента з критикою.

Як повідомляв Знай.uа Кравчук жорстко пройшовся по старій владі Порошенка, першою прилетіла Геращенко.

Знай.uа писав, Геращенко в ефірі "Право на владу" перерахувала промахи Зеленського.