Кілька днів тому Перша леді України Олена Зеленська була госпіталізована з діагнозом COVID-19. Лікарі знайшли в неї двосторонню пневмонію, яка була викликана коронавірусом. На даний момент Олена Зеленська лікується в одній зі столичних клінік. Прес-служба Офісу президента розповіла про її нинішньому стані.

Олена Зеленська, фото Instagram

Як заявили в прес-службі, стан дружини Володимира Зеленського стабільний, її лікування триває. Представники Офісу президента розповіли, що зараз стан оцінюється, як пневмонія середньої тяжкості. На даний момент Олена Зеленська знаходиться в окремому боксі лікарні, їй призначена антибактеріальна терапія. Також в Офісі президента повідомляють, що Олена Зеленська не потребує дотації кисню. “Дихальна недостатність – 0”, заявили в прес-службі.


Після постановки діагнозу Олені Зеленської, ПЛР-тести здали Володимир Зеленський і їх діти. Всі результати першого тесту були негативними. Чергове тестування було проведено у п'ятницю, про результати Офіс президента поки не повідомляв.

Нагадаємо, українські випускники 17 червня склали ЗНО

Популярні новини зараз

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", США, Великобританія, Туреччина і не тільки готові прийняти українців – які умови перетину кордонів. Владислав Криклій розповів, які країни готові приймати українців з 15 червня

"Також Знай.ua" писав, що на українців, які ігнорують маски, чекає неприємний "сюрприз" – Кабмін збільшить штрафи за порушення