У Лондоні автомобіль Jaguar, в якому перебував прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, потрапив у ДТП. Інцидент стався приблизно о 14:30, 17 червня, на площі Парламенту, коли один з учасників протесту на підтримку курдських повстанців вибіг на дорогу.

Про це повідомляє Sky news. Під час пресконференції на Даунінг-стріт міністр культури Олівер Дауден заявив: "Прем'єр-міністр повністю неушкоджений, і я вважаю, що всі інші благополучно уникли цієї ситуації".

Борис Джонсон, скріншот: YouTube

Повідомляється, що автоколона з кортежу прем'єра різко загальмувала. Поліційний автомобіль Range Rover з групи супроводу протаранив задню частину автомобіля прем'єр-міністра. Після удару на машині Джонсона залишилася видима вм'ятина.

Протестувальника, дії якого стали причиною ДТП, затримали за порушення, передбачене статтею 5 Закону про громадський порядок, і за перекриття шосе. Кортеж прем'єра поїхав з місця події в напрямку Даунінг-стріт.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Наприкінці березня у Джонсона діагностували коронавірус. Після загострення хвороби у квітні він був госпіталізований в лондонську лікарню, де провів кілька днів у реанімації. Пізніше Джонсон пішов на поправку і його виписали з медзакладу.

Борис Джонсон, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські випускники 17 червня складатимуть ЗНО, як пройти пробне тестування онлайн

Як повідомляв портал "Знай.ua", США, Британія, Туреччина і не тільки готові прийняти українців – які умови перетину кордонів. Владислав Криклій розповів, які країни готові приймати українців з 15 червня

Також "Знай.ua" писав, що спецрейсом з Канади евакуювали 263 українців, у посольстві повідомили про черговий літак з Торонто