В РФ похвалилися тим, що з днем президента Росії Володимира Путіна привітали світові лідери. При цьому "світ" у представників російських ЗМІ включив досить нечисленний список дружніх країн.

У списку "світу" виявилися такі країни, як КНДР, Казахстан, Молдова, В'єтнам, Абхазія, Білорусь. Даний список далекий навіть від десятої частини світових лідерів.

"Голова Держради КНДР товариш Кім Чен Ун направив привітання президенту Російської Федерації Володимиру Володимировичу Путіну на честь національного свята, - повідомило ЦТАК. - У своєму посланні він передав теплі вітання президенту, уряду і народу Росії від імені уряду і народу КНДР", - написали россми.

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин, фото: Getty Images

Телеграму вирішив в даний свято відправити Путіну лідер Казахстану. Він назвав РФ авторитетною державою і згадав у своїй телеграмі про модернізації всіх сфер суспільного життя.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Показати ще

"Касим-Жомарт Токаєв висловив щиру вдячність Володимиру Путіну за плідну роботу, спрямовану на подальше зміцнення уз дружби і партнерства між Казахстаном і Росією", - уточнили в прес-службі.

Лукашенко, фото: Getty Images

Президент Білорусі направив привітання Путіну, де зазначив гордість за культуру і традиції країни. Глава держави висловив упевненість, що "конструктивний міждержавний діалог, заснований на принципах взаємної поваги і підтримки, відповідає корінним інтересам мешканців двох країн, сприяє зміцненню стабільності і безпеки в регіоні".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, після цинічного заяви про Зеленском Пісків озвучив нові плани Кремля на Україну.

Як повідомляв Знай. ua, у "політрука українських ЗМІ" Казаріна виявилися 2 російські паспорти.

Також Знай. ua писав, що у Харкові схопили шпигуна Путіна, продав Україну за жалюгідну купку російських рублів.