Відомого пастора і глави церкви "Відродження" Володимира Мунтяна обвинувачують в збоченнях, вживанні наркотиків і знущання. Про це стало відомо зі слів колись близьких йому людей. Докладно про життя Володимира Мунтяна розповіли в сюжеті ТСН.

Володимир Мунтян є самопроголошеним апостолом власної церкви Відродження. Про побиття та зґвалтування, які він скоїв, повідомили десятки його колишніх прихильників, які ховаються після того, як втекли від нього. Причиною стало те, що вони побоюються помсти.

Колишній бухгалтер церкви Відродження Ліна Слободенюк стверджує, що Мунтян постійно бив членів своєї команди і вживав кокаїн.

Володимир Мунтян, скріншот з відео

"Не було жодного члена в команді, якого він не бив хоча б одного разу. Все це потрапляли. Як ніби черга була, хто наступний. І ось настав мій час", — розповіла вона.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Інша жінка на ім'я Тетяна стверджує, що 9 років була членом його церкви і прислуговувала в будинку сестри Мунтяна. Вона заявила, що була свідком багатьох биття.

Тетяна прислуговувала в будинку сестри Мунтяна / Фото: Кадр відео ТСН via YouTube

"Він неодноразово бив своїх служителів. Я знаю, що він бив Ігоря Мельникова за те, що той зіпсував йому помазання. Що він нібито неправильно співав. Інших служителів, таких як, Іра Прозхода. Я знаю, що Володимир Мунтян побив свого помічника Володимира Кольбу. А потім знімав все це на камеру і відправляв фотографії своєї сестри. Я сама бачила ці фотографії", — говорить вона.

Про вживання кокаїну заявила його помічниця Наталія Безсонова.

"В 2018 році він почав вживати кокаїн. І виходить все… таке відчуття, що в нього увійшов цей демон. Він почав виходити на сцену в якомусь дуже дивному стані. Люди почали це бачити", — розповіла вона.

Мунтян побив Наталію після того, як вона просила його припинити вживати наркотики. І його навіть не зупинило те, що на момент побиття вона була вагітна.

Екс-глава каналу Відродження Аліна Радіонова / Фото: Кадр відео ТСН via YouTube

Дружина Павла Радіонова і колишній директор церковного телеканалу Відродження Аліна Радіонова звинувачує Мунтяна в згвалтуванні.

"Я, коли перебувала в цьому середовищі, стала жертвою всього того, що він робив з іншими дівчатами. Він ще казав: "Я буду це робити при твоєму чоловікові. А він нічого не зможе зробити", заявила вона.

Радіонова стверджує, що для Мунтяна оргії на віллах в Таїланді, куди він звозив своє найближче оточення, переважно жінок, були звичною справою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літаючий пастор прочитав проповідь під стелею, але парафіяни такий креатив не зацінили.

Як повідомляв Знай. ua, пастора Мунтяна звинуватили у вживанні наркотиків і зовсім не святий життя.

Також Знай. ua писав, що міністр Малюська пояснив, чи має право підліток змінити по батькові.