Президент України Володимир Зеленський розповів про те, як спілкувався з колишнім президентом України і лідером партії "Євросолідарність" Петром Поршенка. Про це він гарант розповів в інтерв'ю "Українській правді".

За словами Зеленського, з самого початку його президентства Порошенко хотів з ним зустрітися.

"Я не бачив у цьому ніякого сенсу. Не бачив у цьому сенсу тому що все, що говорив до цього Петро Порошенко, я вважаю неправдою. Я реально вважаю, що він досвідчений маніпулятор і досвідчений політик. Тому я йому не вірю. Він витирав об мене, мою сім'ю, ці ботофермы.... Вони мене тільки ображали, і в цьому була вся їхня брехня: що я там наркоман, що я там ще щось... Я пройшов довгий шлях цієї брехні, далі я роблю висновки про те, що він робив президент. Я не довіряю йому, не вірю, він не мій президент", - сказав Зеленський.

Він стверджує, що Порошенко говорив про можливості знайти порозуміння. Крім того, Зеленському нібито пропонували "якусь допомогу" на міжнародній арені.

"Потім він стільки разів пропонував мені зустріч, прям стільки разів, що він вже прийшов, і тоді я йому сказав: окей, так", - сказав президент, додавши, що зустріч була дипломатичною.

Популярні новини зараз

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Як зазначає Зеленський, головна помилка екс-глави держави полягає в тому, що він досі вважає себе президентом України.

"І далі так буде вважати. І навіть пройде 10 років, він буде вважати, що він єдиний, який щось там зробив для України, а все решта ніхто. Так воно і буде, повірте мені", - пояснив він.

Володимир Зеленський також розповів, що отримує смс-повідомлення від олігарха Ігоря Коломойського. За його словами, бізнесмен може надіслати йому смс, коли з чимось не згоден.

"Він мені може написати есемеску: "Зверніть увагу на енергетичну ситуацію в країні", "Треба щось зробити з тарифами". Ну такий він є. Він не згоден з одним, з другим, третім", — сказав український лідер.

Зеленський назвав Коломойського впливовою людиною холеричного складу та зазначив, що бізнес і політика, "на жаль, одне без одного не можуть жити".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Віктора Павліка видала їх інтимні секретики.

Як повідомляв Знай. ua, Віктор Павлік одружився на своїй концертній директора.

Також Знай. ua писав, що Віктор Павлік ексклюзивно про те, як відгуляє весілля і чому не покличе зіркових колег