У США почався повзучий переворот з повалення Трампа напередодні президентських виборів. Але ці події також не пройдуть повз Україну.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску своєї програми ″Не добрий вечір″.

Блогер прокоментував події, які зараз відбуваються в США, а також виловив припущення про те, як вони пов'язані з Україною.

В Америці під приводом протестів проти расизму і жалоби за вбитим негром Джорджем Флойдом натовп займається мародерством.

Сам факт вбивства наразі не дооведено, зазначає Лєсєв. Аналіз показав, що Флойд був під дією наркотиків у момент затримання. А затримали його за збут фальшивих банкнот.

Популярні новини зараз

Старшокласникам готують неочікувані зміни: більше не будуть навчатись у школах

Реформа ТЦК не скасує примусову мобілізацію: українців і далі пакуватимуть в бусики

Школярам переписали навчальну програму: як зміняться уроки у 5–7 класах

Українцям відмовлятимуть у лікуванні: хто залишиться без медичної допомоги

Показати ще

″Чи було це вбивство - питання відкрите. Затриманому коліном придушили шию і той помер через кілька годин. При цьому аналіз його крові показав - він був під наркотою. Більш того, він адже виявився не просто так в той момент на землі. Чувак розплатився фальшивою купюрою і при затриманні намагався втекти. Але ж і це ще не все. У хлопця кілька ходок на зону за злодійство і розбійні напади″.

В США вже два тижні відбуваються заворушення, як буквально руйнують країну. Відбуваються банальні погроми, масовий грабіж і крадіжки, зазнчив Лєсєв.

″Ні расизму, кричить чорношкіра тусовка Штатів. І в знак протесту грабує бутики, товарні потяги і навіть картинні галереї. А власники магазинів, які захищають своє майно, відгрібають по повній. І знаєте чому? А тому що вони білі расисти. Вони противляться законному обуренню народу проти вбивства Джорджа Флойда. А яке ж це обурення, якщо ти по дорозі не взяв з вітрини новенький ″айфон″?

У цих ″протестах″ насправді немає політичної складової, зазначає блогер.

″Там немає політичної складової. Сполучені Штати не вступають в Митний союз. І місцеві негри не вимагають підписання асоціації з ЄС. Відбуваються банальні погроми магазинів. Масовий грабіж і злодійство″.

Та під приводом свободи мирних протестів демократи намагаються скинути Трампа, підкреслює Лєсєсв.

"Трамп кидається в Твіттері і нічого не може зробити. Це той випадок, коли в суперпрезидентській країні, де немає навіть голови уряду – президент виявився позбавлений повноти влади. Президент не може придушити бандитські бунти. Не може, тому що за його пост йде кулуарна боротьба".

І ось саме останній фактор безпосередньо стосується майбутнього України , адже поки що неясно, хто в разі відставки Трампа, займе його місце.

"Ми живемо в країні, де частина еліти давно вже лягла під Демпартію США. Питання не в тому, хороший чи поганий Трамп. І гарна чи погана Демпартія. Питання в іншому – ми живемо в країні з компрадорською елітою.... І подивіться, до чого ми докотилися. Ми як наложниці в султанському гаремі. Чекаємо, хто займе престол у Вашингтоні, щоб дізнатися, хто ж нас буде тра*ати. Ось це – ціна втрати своєї суб'єктності", - каже Лесєв.

За його словами, влада продовжує ліпити з нашої країни бордель, тому немає ніякої різниці в тому, яке ім'я буде у нового сутенера України - Трамп чи Байден.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лєсєв жорстко розкритикував президенство Зеленського

Як повідомляв портал Знай.uа, Лєсєв показав, як Зеленський за рік перетворився на Порошенка

Також портал Знай.uа Ігор Лєсєв розкрив злочинну ″Коза ностру″ на Одещині