Нещодавно Володимир Зеленський дивним чином намагався вирішити проблеми бізнесменів з Хмельницької області. Президент зателефонував главі "Укрексімбанку" Євгену Мецгеру.

"Люди скаржаться, що ви не видаєте ніяких кредитів. А також, що банк не надає відстрочення сплати тіла кредиту. Для чого ти відправляєш їх до Лундишевої, якщо бізнесмени не можуть вирішити питання в Києві? Жень, послухай мене, тут не питання однієї компанії, це різні компанії. Значить це відбувається у вас по всій країні. Це глобально вирішуєте ви", - заявив Зеленський.

У свою чергу дію президента розкритикував блогер і громадський діяч Миха Чаплига на своїй Facebook-сторінці, нагадавши українцям справжню суть "незалежної" банківської системи.

"Дещо про "незалежну" банківську систему... Тепер зрозуміло, чому Зеленський і його зграя декларує КЕШ у валюті вдома, а не на рахунках "банківської системи України"? Привіт "інвесторам" від "інвест клоунів"..." - написав Чаплига.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Чаплига розповів про корупцію в медицині на сотні мільйонів, Україною зайнявся Трамп.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський вивіз свою родину до Швеції – блогер Чаплига.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський залишає Банкову заради відпочинку на морі – на президента чекає райський заповідник і дача Хрущова.