В Україні немає ніякої кризи, але в Україні є люди, які вважають, що їм все дозволено за чужі гроші. І дійсно, бюджет – це ж величезна каса, з якою самим хитрим можна списати все, що завгодно. Наприклад, чому б не провести фуршет за гроші, за які можна було б нагодувати величезну кількість людей?

Їдальня Верховної Ради, фото YouTube

Наприклад, 16 березня уряд Шмигаля замовив фуршет для Міністерства економічного розвитку і торгівлі. “Поторгували” на 100 тисяч гривень з державного бюджету. Зате який стіл! Тут вам і ікра червона, і креветки тигрові, і млинці з сьомгою в шпинаті, і тайський салат з ростбіфом і багато іншого. А ви коли-небудь пробували тайський салат з ростбіфом? За вас його вже спробували інші.

Популярні новини зараз

Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу

Мінекономіки готує нові правила бронювання працівників: що зміниться до листопада

Melovin заліз у ванну голяка, і взявся позувати: красу не приховала навіть піна

ТЦК отримає нові повноваження: зобов'яжуть приймати документ

Показати ще

Однак це ще далеко не найбільший обід для депутатів. Наприклад, 11 березня Кабінет Міністрів “поїв” на 1 мільйон 125 тисяч гривень, щоправда, без деталізації меню. Напевно, там теж на столі була не манна каша з грудочками. Ось така криза в Україні. Як казав Кролик з Вінні-Пуха: “Це все тому що хтось занадто багато їсть”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українців годують небезпечною м'ясом — як збільшують вагу курки, відео не для людей зі слабкими нервами.

Як повідомляв Знай.uа, СБУ ліквідувала банду небезпечних плантаторів, готовий продукт "впарювали" в Європі.

Знай.uа писав, у Франківську два хлопця зробили пенсіонерці приємно в супермаркеті — бабуся ледь не плакала, зворушливе відео.