Колишня глава Мінкульту Оксана Білозір відверто розповіла про те періоді, коли вона була народним депутатом і про те, як їй довелося лікуватися після отруєння. Вона зізналася, що очікувала набагато більшого від роботи в міністерстві.

Українська співачка і політичний діяч зізналася, що свідомо пішла в політику і навіть попередньо отримала профільну освіту. Білозір не очікувала, що зіткнеться з тим, що кожен працює сам за себе і легко крадуть чужі ідеї.

Крім того, вона стала жертвою отруєння під час роботи в Кабміні і відновлювалася після цього майже рік.

"Я думала, що там буде якась колективна робота. Але такого не було. Там кожен депутат працював на себе. Конкуренція проявлялася у чому - наприклад, можна генерувати ідеї, які хтось зі сторони почує, і на наступний день твоя ідея вже кимось опрацьована і внесена. Там свої закони", - повідомила Білозір у програмі "Зоряний шлях".

Білозір вважає, що на посаді міністра найстрашнішим випробуванням для неї стало отруєння. Вона не спала практично 12 діб, а після цього лікувалася в лікарні майже рік і навіть заново вчилася ходити, адже в результаті отруєння у неї запалився спинний мозок.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

"Я рік лежала в Феофанії. Я не могла ходити, не могла пересуватися. Мене чоловік просто садив на велосипед, тому що мені треба було розробляти ноги, щоб зняти параліч, і я крутила педалі. Це було найважливіше відкриття для мене, що хтось просто може хотіти мене вбити", - зізналася екс-нардеп і міністр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кума Порошенко ліпить розкішну висотку за гроші українців, Кличка у справі.

Як повідомляв Знай. ua, син Порошенка без ременя, ошуканий Ляшко і щаслива Білозір.

Також Знай. ua писав, що Сироїд носить Prada, а Білозір - Donna Karan.