Знайомтеся, цей чоловік у квітах — наш міністр юстиції Денис Малюська. Ось в такому образі він йде на перевірку "декого без попередження". Бабусі в селі такими квітами прикрашають голови своїх корів-годувальниць. Відповідні кадри оприлюднили у телеграм-каналі Perepichka News.

Що би там не було, але міністр в такому образі трохи дурнувато виглядає. Складно подумати, що це уквітчане маками обличчя - міністр юстиції власною персоною. Адже ця людина приймає цілком серйозні рішення на державному рівні. І у їх адекватності доводиться сумніватись після таких фото.

Малюська з маками, фото: Perepichka News

Малюська з маками, фото: Perepichka News

Малюська, фото: Perepichka News

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Кажуть, що фото на турніку було зроблено після відео Киви про спорт і секс. Як раніше повідомлялось, Кива заявив, що спорт - це те саме, що й секс.

Варто нагадати, що з'явилася інформація, що Міністерство юстиції України запускає проєкт зі скорочення місць позбавлення волі. У найближчі кілька днів буде оголошено список дев'яти в'язниць, де стартує так званий процес заморожування.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, міністр юстиції Малюська повідомив про злом робочого кабінету і поскаржився на прослушку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям виплатять додаткові лікарняні, хто отримає гроші. На період карантину розширено перелік страхових випадків з тимчасової втрати працездатності

Також "Знай.ua" писав, масові заходи в Україні — в МОЗ пояснили, коли пом'якшать умови карантину