Стало відомо, що у голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова є розкішний особняк під Києвом, кілька квартир, ділянки та елітний автопарк. Він також дав у борг приблизно 1 мільйон доларів. Про це зазначається у декларації, яка розміщена в електронному реєстрі НАЗК.

Дмитро Разумков,фото: vin.gov.ua

Так, спікер Разумков у своїй декларації вказав особняк на 500 квадратних метрів під Києвом майже за 3 мільйони гривень, кілька земельних ділянок, квартири в Києві й області, а також нерухомість своєї дружини в Миколаєві та Черкаській області.

Також у нього є Toyota Land Cruiser 200 (2013 року), Toyota Camry (2012 року), Tesla Model S (2017 року) і BMW X5 (2016 року). Задекларована ціна автопарку становить більше 2 мільйонів гривень (вартість перших двох авто не вказана).

Дружина Разумкова володіє компанією "Бізнесінвестбуд", що має контрольний пакет в "Інтерінвест XXI століття" і третину в "Українській політконсалтинговій групі".

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

До того ж, за 2019 рік спікер ВР заробив близько 178 тисяч гривень, отримав понад 10 тисяч гривень матеріальної допомоги, доходи від бізнесу та зарплатня до обрання перевищили 1 мільйон гривень.

Також Разумков виробляє та продає електроенергію за "зеленим тарифом" (дохід майже 28 тисяч гривень), а доходи від бізнесу дружини принесли майже 4 мільйони гривень.

Разумков, фото: Facebook

Готівкою сім'я Разумкова зберігає 165 тисяч доларів і понад 900 тисяч гривень. На рахунках у банках понад 130 тисяч гривень та 1 325 євро. До того ж, голова ВР позичив ще близько 1 мільйона доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дмитро Разумков розповів, хто у Верховній Раді знаходиться під загрозою звільнення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дмитро Разумков наполіг на справедливе розслідування загибелі Давиденко.

Також "Знай.ua" писав, що Дмитро Разумков пояснив, чому три міністерські посади залишаються "порожніми".