Безкарність і відсутність справедливості спонукають до злочинів, а корумпована влада забезпечує злочинцям можливість уникнути відповідальності, оскільки завжди можна відкупитись.

Про це заявив лідер партії ″Радикальна партія Олега Ляшка″, політик Олег Ляшко.

″У нас всі все списують на карантин. Минулого року ніякого карантину не було, а уряд Гончарука завалив економіку і 350 тисяч людей залишилось без роботи. Сьогоднішнє все це насильство — я думаю, що відповідь одна — тому що в країні немає влади. Тому, що це повний бардак, те що відбувається в країні — хаос, безвідповідальність і некомпетентність″.

За словами політика, безкараність і відсутність справедливості спонукає зловмисників до нових злочинів, тому що вони розуміють, що зможуть відкупитись. Адже при владі сидять корупціонери.

″Коли в 2014 році загинули нацгвардійці, зараз 2020 рік — 6 років і ніхто не притягнутий до відповідальності. 5 років суд розглядає ці справи. Хіба ця відсутність справедливості, хіба вона не спонукає інших робити злочин? Вони ж бачать — випив, вбив, сів у тюрму, через 2 дні вийшов. Відкупився — йди знову стріляй і грабуй, вбивай і т. д. І ніхто ні за що не відповідає, тому що в тюрмах сидять невинуваті, а справжні корупціонери при владі. От і все″

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Ляшко назвав ще одну ключову проблему — це відсутність судової реформи.

″Бардак в країні повний і правильно Міхо сказав — друга ключова причина — відсутність реальної судової реформи. Ну що це за суди, які роками не можуть засудити за злочини, де одномоментний ерізод злочину, де все зрозуміло, де все можна елементарно довести. Такі суди потрібно розганяти до біса″, - зазначив Ляшко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олег Ляшко став батьком удруге.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олег Ляшко заліз на дерево показати пташине гніздо

Також Знай.ua писав, Олег Ляшко привітав українських прикордонників з професійним святом