Перша річниця президентства Зеленського запам'яталася ″брежнєвських застоєм″. Начебто і президент новий, але нічого принципово в країні не змінилося.

Про це розповів блогер Ігор Лєсєв у новому випуску своєї програми ″Не добрий вечір″.

За словами журналіста, нова прес-конференція Володимира Зеленського наочного показала, що у президента немає чіткого плану подальшого розвитку України.

″Він так і не сказав, який у нього план по Україні. Чи не його особистий план, тут ми вже все зрозуміли. Хлопцеві сподобалося, і він не проти продовжити теплу ванну ще на 5 років. Який план у України? Що він збирається будувати? Яку модель держави? Де дорожня карта розвитку? Де розрахунки по економіці? Які реформи потрібні країні? ... Адже цього нічого не було″

Лєсєсв зазначив, що президент надмірно хизується своїм рейтингом і вже замислюється про другий термін.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

″Зеленський перетворився в самозакоханого фанфарончика. Хизується своїм рейтингом і увірував в якусь свою місію. Зеленський вже розмірковує про другий термін. А коли чує незручні питання, порівнює себе з Порошенком″

При цьому Лєсєв зазначив, що за рік правління нового президента в Україні нічого не змінилося: не було ні обіцяних посадок, ні досягнення миру на сході.

″Ми із Зеленським прожили рік і немає жодної зміни. Ні посадок, ні миру на сході, ось нічого. Ще один просраний рік″.

Однак, на думку ведучого, головна проблема голови держави навіть не в цьому, а в тому, що у нього немає чіткого подальшого плану дій.

″Зеленський просто пропонує нам насолоджуватися, що він не Порошенко. І робить дуже дивні висновки. Він переконує нас, що якщо б не його участь у президентській гонці – президентом був би другий раз Порошенко. Але це абсолютна неправда. У Порошенка у другому турі вигравав хто завгодно… Зеленський порівнює себе з шахраєм планетарного масштабу. І щиро пишається тим, що він не такий брудний″, - підкреслює Лесєв.

Він також додав, що навіть після зміни Порошенка Україна продовжує жити за його лекалами, ″тільки з веселою музикою″.

″Якщо Зеленський всім відрізняється від Порошенка, а Порошенко відрізняється від Чикатило - то чи коректно стверджувати, що Зеленський веселіший за Чикатила?″, - риторичним запитанням закінчив свою програму Лєсєв.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лєсєв показав, як Зеленський за рік перетворився на Порошенка

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лєсєв розкрив злочинну ″Коза ностру″ на Одещині

Також Знай.ua писав, Лесєв жорстко розкритикував дії уряду Шмигаля