Минулої зими поїздка президента Володимира Зеленського наробила шуму серед українців, адже він зупинився з дружиною у президентському готелі.

Оман - це була особиста поїздка. Про це заявив Володимир Зеленський. Він розповів, що наприкінці грудня були звільнені полонені, потім у нього відбулася розмова з Володимиром Путіним.

В цей час його дружина з дітьми полетіли в Оман на відпочинок. Пізніше Зеленський до них приєднався, полетів не на президентському літаку. При цьому, з Оманом Україна не співпрацювала і не мала там свого дипломата.

Пресконференція Володимира Зеленського, скріншот

Готель був оплачений сім'єю Зеленського. Там він пробув кілька ночей і повернувся в Україну після трагедії з українським літаком в Ірані.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Що за таємна поїздка в Оман? Це була моя приватна поїздка. У мене є сім’я. Жива сім’я, живі діти, які полетіли в Оман просто на відпочинок, вони мали цю можливість і мають всі права на це. В цьому немає ніякого секрету. В чому тут порівняння (з поїздкою Порошенка на Мальдіви – ред.), в тому що в мене були зустрічі заради України? В тому, що моя сім’я оплатила готель? В тому, що я маю право полетіти не інкогніто, а по квитку, де написано не Петро Інкогніто, а Володимир Зеленський? І про що ви кажете, що ніхто не знав? Та ніхто не цікавився. Полетіла людина на 2-3 дні. Я не повинен про свою, мені здається, приватну поїдку говорити", - сказав Зеленський.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рік президентства Зеленського - дивитися пресконференцію онлайн. 20 травня відбудеться пресконференція президента України Володимира Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський розповів, що зміниться в Україні з 22 травня - запуск транспорту, відкриття дитячих садочків і багато іншого

Також "Знай.ua" Зеленський розсекретив деталі зустрічі з Путіним - "Не відпускаємо....". Розпочалася пресконференція президента України Володимира Зеленського