Одіозний керівник Радикальної партії України Олег Ляшко регулярно записує сімейні відео для своїх фоловерів у Twitter.

На цей раз Олег Ляшко показав, що знайшов на дереві пташенят, які недавно вилупилися. За словами політика, ще пару днів тому там були яйця, а от сьогодні вже пташенята. Судячи з цього можна припустити, що Олег Ляшко регулярно лазить на дерево перевіряти пташині гнізда.

"Любіть і бережіть природу, все живе для майбутніх поколінь", - підписав своє відео Олег Ляшко.

Раніше Знай писав про те, що найвідоміший "радикал" країни Олег Ляшко привітав українських прикордонників з професійним святом, а також зізнався, що 3 роки тому подарував захисникам кордону свою собаку, яка зараз допомагає ловити контрабандистів.

Про таке він написав на власній Instagram-сторінці.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

"Вони першими дали відсіч російському агресору. За час війни на Донбасі 70 прикордонників загинули, п’п'ятеро пропали безвісти, сотні поранених. Ціною свого життя вони захищають Україну і народ. Щиро вітаю українських прикордонників з професійним святом. Дякую, що тримаєте нашу кордон на замку. Ви - наша гордість. Низький уклін!", - написав він.

Також Знай повідомляв, що колишній народний депутат Борислав Береза зняв відео у скандального ресторану "Велюр", власником якого є "слуга народу" Микола Тищенко. Скандал навколо ресторану спалахнув після того, як журналісти з'ясували, що незважаючи на карантин заклад працював для деяких клієнтів, серед яких і народні депутати. Коли про це стало відомо, одіозний екс-нардеп Олег Ляшко вирішив "замурувати" вхід в ресторан.

Однак, Борислав Береза з'ясував, що Ляшко забарикадував тільки один вхід – на літню терасу. "Спеціально під'їхав до ресторану "Велюр". І з'ясував, що вхід в ресторан не закритий і не замурований. В процесі шоу закрили... вхід на літню терасу, який і так був закритий. А вхід в ресторан працює. І все інше теж. Звідки знаю? Мені місцеві жителі про це повідомили. Так я дізнався, що це було шоу. Для довірливих і наївних. А тепер і ви про це знаєте", - говорить Береза у підпису до свого відео на Facebook.