Сторінка Офісу президента на Facebook оперативно опублікувала нарізку відповіді заступника голови ВП Кирила Тимошенко. Чиновник спробував пояснити гучний скандал із "Мрією" і вантажем, частина якого виявився в руках власника мережі магазинів "Епіцентр" Олександра Гереги. Масла у вогонь підлив лист Олександр Гереги, в якому він пропонував мерам міст купити у них засоби індивідуального захисту, які з такою помпою зустрічав в аеропорту Володимир Зеленський.

Ніякі гуманітарні вантажі для боротьби з коронавіруса не продавалися і не будуть продаватися в магазинах або аптеках - таку заяву в ефірі ток-шоу «Свобода слова» на каналі ICTV зробив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

"Ніякі гуманітарні вантажі для боротьби з коронавірусом не продавалися і не будуть продаватися в магазинах або аптеках - таку заяву в ефірі ток-шоу «Свобода слова» на каналі ICTV зробив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко. Крім того, він зазначив, що Фонд ліквідації наслідків COVID-19 при Офісі Президента закуповував засоби захисту виключно за кошти, пожертвувані бізнесом. При цьому бюджетні гроші не витрачалися. Також заступник керівника Офісу Президента докладно роз'яснив ситуацію з літаком «Мрія», який доставив нібито цілком "комерційний вантаж". За словами Кирила Тимошенко, була досягнута домовленість, що мережа "Епіцентр", закупивши засоби захисту від COVID-19 в Китаї, зобов'язується безоплатно передати частину вантажу на потреби українських лікарень. Що і було зроблено", - цитує Знай повідомлення сторінки Офісу президента.

Але заява заступника глави Офісу президента України Кирила Тимошенко потонула у хвилі гніву і ненависті коментаторів. Люди обурені тим, що Офіс президента довгий час не відповідав на вимоги громадськості і не давав жодної інформації. Також українці вимагають відзвітувати, куди пішли кошти з Фонду, якщо на них не закуповувалося засобів індивідуального захисту.

Коментарі на сторінці Офісу президента \\ Facebook

Популярні новини зараз

Отримання повістки при відстрочці: нові правила, про які треба знати кожному

Перші заморозки вже на порозі: в Україну йде похолодання

Окрім комісій і відсотків: "Ощадбанк" попередив про нові правила списання коштів

Українцям відмовлятимуть у лікуванні: хто залишиться без медичної допомоги

Показати ще

Коментарі на сторінці Офісу президента \\ Facebook

Коментарі на сторінці Офісу президента \\ Facebook

Коментарі на сторінці Офісу президента \\ Facebook

Коментарі на сторінці Офісу президента \\ Facebook

Нагадаємо, Знай повідомляв, що Президент Володимир Зеленський провів жорстку розмову з заступником голови фракції "Слуга народу" Миколою Тищенко з-за роботи під час карантину його ресторану Велюр в центрі Києва. Про це 4 травня повідомив заступник глави адміністрації президента Кирило Тимошенко в ефірі ток-шоу Свобода слова на телеканалі ICTV.