Колишній голова Офісу Президента Андрій Богдан прокоментував пост юриста і політика Андрія Портнова, у якому той передбачив дострокові вибори голови держави. Богдан іронічно відзначив, що президентська кампанія як раз у розпалі, а Портнов вирвався вперед.

Відповідний допис Богдан розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Так у нас тут справжня президентська виборча кампанія в розпалі. Портнов вирвався вперед. Хлопці, ви куди? Восени, сказано ж, восени!", - написав Богдан.

Імовірно, Богдан відчув необхідність висловитися щодо позиції, озвученої Портновим. На думку останнього, Зеленський втратив час і упустив шанс вирішити актуальні для України проблеми, і у той самий час продовжив робити помилки своїх попередників.

Скріншот Facebook

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

"Він мав достатню політичну підтримку, щоб пояснити суспільству єдині принципи справедливості і обрати однакове ставлення, стандарти і підходи для всіх конфліктуючих всередині країни сторін.

Але він сильніше розколов всіх, з одного боку продовживши ідеологічну політику Порошенко-Парубія, а з іншого - обравши тактику випадкових кадрових рішень, ставки на меншість, ворогів, злочинців, некомпетентних друзів, людей без біографії, моральних виродків і мешканців політичного смітника.

Тепер, коли Президент протиставив себе тим, хто його обрав, його соціологічний шлях визначений. Схоже, президентські вибори можуть пройти раніше конституційних термінів", - написав Портнов в оригінальному пості.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Андрій Богдан назвав наступного президента України після Зеленського – "Незабаром".

Як повідомляв портал Знай.ua, Богдан "допоміг" Зеленському та "заспокоїв" українців у коронавірусній паніці - "Скасовую побачення до квітня".

Також Знай.ua писав, що Андрій Богдан у відставці розучився писати, українці рахують помилки.