У свято Великодня народний депутат, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко привітав своїх підписників на власній сторінці у соціальній мережі Інстаграм. Ляшко звернув увагу на те, що нинішня Пасха пройде у незвичайних умовах карантину.

Скріншот Instagram

Політик написав: “Благодатний вогонь зійшов - це означає, що життя триває. Сьогодні через карантинні обмеження ми не можемо обійняти і тричі розцілувати наших батьків, бабусь і дідусів, бо тримаємося на відстані заради їхньої ж безпеки. Не можемо відчути благодать у церкві та освятити паски. Давайте пройдемо з гідністю всі випробування, які посилає нам Господь. Будемо терплячими, мудрими та незламними у вірі. Хмари хвороб і диму скоро розсіються, бо за темрявою завжди наступає світло.

Окрім текстового повідомлення, політик виклав коротке відео, яке починається з того, що політик разом з монахом б'є у дзвони, після чого камера показує як Ляшко обіймає свою матір, дружину і доньку. Щоб не було непорозумінь, Ляшко окремо зазначив, що це відео було знято задовго до проголошення карантину. Одіозний радикал в аудіосупроводі просив своїх підписників молитись.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Нагадаємо, Ляшко не сумує за Радою і готується до поповнення в родині - "Кохайтеся, чорноброві!"

Як повідомляв Знай.uа Ляшко зізнався, як за допомогою часнику та дружини робить собі приємно – "Вона у мене…".