Ведуча програми ″Право на владу″ Наталя Мосейчук різко поставила на місце Артура Герасимова за його критику того, що сьогодні відбувається в медицині.

В ефірі програми мова йшла про те, що Україна увійшла в зону надвисокої турбулентності. Обговорювалось, чи достатньо робить влада для того, щоб відвести країну подалі від грозового фронту.

Співголова фракції партії ″Європейська солідарність″ Артур Герасимов взявся завзято критикувати дії нинішньої влади та ситуацію в медицині.

″Карантин — це було правильне рішення. Але в усьому іншому — хаос, і в першу чергу з захистом лікарів, тому що лікарі не захищені в прямому сенсі цього слова. В них немає нічого″, - зазначив Герасимов.

Предстсаник ″Європейської солідарності″ почав розхвалювати фонд Порошенка, який передає в лікарні спецзахист та ШВЛ. При цьому Герасимов скромно ″забув″, що вся санітарна система була знищена саме за попередньої очільниці МОЗ — Уляни Супрун, призначеної тм же Порошенком.

″Давайте, щоб я не била нижче пояса, - ця медицина дісталася від вас. І сьогодні колишній в.о. МОЗ розповідає, чи можна займатися сексом під час короновірусу. Ну на голову не налазить. Вибачте, це те, що рве просто на друзки″, - різко обірвала хвалебні оди Герасимова ведуча.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Наталю Мосейчук підтримав народний депутат від фракції ″Слуга народу″ Олександр Дубінський.

″Все, що відбувається зараз в медицині, абсолютно знищена система охорони здоров'я - це Порошенко. Це призначення в.о. Міністра МОЗ Уляни Супрун в обхід рішення Верховної Ради, в обхід процедури голосування в парламенті, призначення її спочатку в.о. першого заступника, а потім передача їй функцій в.о. міністра. Це медична реформа, яка повністю знищила систему охорони здоров'я, це скорочення кількості лікарів в 2014 році. 180 тисяч лікарів було, коли Петро Олексійович став президентом, а зараз залишилося 120 тисяч. 60 тисяч лікарів були змушені піти через реформу, яку провів Порошенко″, - нагадав Герасимову сумну статистику Дубінський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мосейчук поставила жорстке запитання священикам

Як повідомляв портал Знай.ua, українці перетворюються на жебраків - опитування показали масштаб катастрофи

Також Знай.ua писав, Дубінський зізнався, чим у Зеленського "підкупили" депутатів ОПЗЖ під час голосування у Раді.