Дружина президента Олена Зеленська взяла участь у зйомках телеуроків для "Всеукраїнської школи онлайн". Перша леді країни повідомила, що у понеділок о 10.00 для всіх охочих свої віртуальні двері відчинить "Всеукраїнська Школа Онлайн". За словами першої леді Олени Зеленської, відеоуроки з 11 шкільних предметів для учнів 5-11 класів записали понад 40 вчителів. І вони дуже старалися, аби зробити заняття максимально цікавими та корисними.

"Карантин змінив звичний ритм життя кожного з нас. Але він не має стати на заваді доступу до якісних знань для українських школярів", - впевнена перша леді.

Варто відзначити, що транслюватимуть уроки щодня о 10:00, з понеділка до п’ятниці по телебаченню. Українські телеканали, що навчатимуть дітей дистанційно:

5-й клас – «ПлюсПлюс» та «112 Україна»
6-й клас – ZOOM та NewsOne
7-й клас – ZIK та «5 канал»
8-й клас – «Індиго» та УНІАН
9-й клас – «Рада» та UA: Культура
10-й клас – UA: Перший
11-й клас – М1

Всі уроки можна буде переглянути на офіційних сторінках Міністерства освіти і науки України у Facebook та YouTube, на медіасервісах та інтернет-платформах 1+1 video, ТСН.ua, УНІАН, а також на Megogo та oll.tv, на яких уроки «Всеукраїнської школи онлайн» будуть безкоштовно доступні навіть для незареєстрованих користувачів.

"Шановні батьки, стежте за розкладом уроків, заохочуйте дітей до перегляду та долучайтеся самі! Діти, успіхів вам у навчанні! Залишаємось вдома! Вчимося вдома!", - закликає перша леді.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Варто зазначити, що онлайн-уроки для школярів стартують 6 квітня. Учні 5-11 класів вивчатимуть дистанційно 11 предметів. Над розробкою занять працювала команда з 40 викладачів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Вчимося вдома!", - Олена Зеленська представила всеукраїнську онлайн школу.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні "посунуть" навчальний рік, Міносвіти дало перші вказівки школам.

Також портал Знай.uа писав, що київських школярів змусили вчитися онлайн, карантин урокам не перешкода.