В ніч з 30 на 31 березня Верховна Рада на позачерговому засіданні підтримала законопроект про відкриття ринку землі. За прийняття закону проголосувало 259 парламентаріїв.

Примітно, що президентська партія "Слуга Народу" заради ринку землі вступили в колаборацію з партій Петра Порошенка "Європейська солідарність". Також, за ринок землі голосувала не тільки партія, але і сам особисто Петро Порошенко.

Чи надовго така коаліція? З таким запитання в ефірі програми ″Право на владу″ звернулась ведуча Наталя Мосейчук до народного депутата від фракції ″Європейська солідарність″ Олексія Гончаренка.

″Ніякої коаліції не існує. Насправді наша фракція висувала декілька вимог до цього закону. Головною вимогою було заборона продажу державної землі. Про що йде мова?″, - почав відповідати на запитання Гончаренко, але так і не закінчив своєї відповіді, оскільки перервався зв'язок.

Мосейчук висловила розчарування таким неочікуваним поворотом розмови, адже хотіла ще з'ясувати, чи не було голосування за закон про ринок землі в обмін на закриття справ проти Порошенка.

Популярні новини зараз

Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Показати ще

″В мене ще було цікаве запитання. Тому що сьогодні НАБУ закрило справи, в яких фігурує Петро Олексійович Порошенко. Знаєте, якось це сталося відразу після голосування за землю, тому питання залишається...″, - сказала Наталя Мосейчук.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Верховна Рада прийняла закон про ринок землі

Як повідомляв портал Знай.ua, до Верховної Ради подали п'ять нових законопроектів про скасування ринку землі

Також Знай.ua писав, хто голосував за відкриття ринку землі: поіменний список