Голова Офісу президента Андрій Єрмак влип у новий скандал з плівками, на яких нібито видно, як його брат Денис "торгує" посадами. Власне, Денис Єрмак вирішив порозумітися – він заявив, що на скандальних плівках дійсно був він, але ніякі посади на тій зустрічі не продавалися, за його словами, все це політичне замовлення. Нагадаємо, плівки оприлюднив депутат Гео Лерос.

Денис Єрмак, фото - facebook

"На плівках я зустрічаюся з різними людьми, які пропонують різні проекти та ідеї, а також висвітлюють існуючі проблеми та корупційні схеми, які є у відповідних структурах", - написав Денис Єрмак у своєму Facebook. За його словами, він не знає, хто все це зняв і записав, але він упевнений, що це нарізка, і там все вирвано з контексту. Також Денис Єрмак зазначив, що таку ситуацію проходили вже багато людей. І він не розуміє ким, навіщо і з якою метою для цього використовується спеціальне обладнання. "Це спрямована атака на мого брата Андрія Єрмака, який дуже заважає певним олігархам і особливо російським спецслужбам", - заявив Денис Єрмак.

Нагадаємо, тиждень тому, 29 березня, народний депутат Гео Лерос оприлюднив відео, на яких нібито брат глави Офісу президента Андрія Єрмака Денис "продає" державні посади.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Нагадаємо, Трамп поставив Зеленського на один щабель з коронавірусом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеленського для The Guardian фотографував спец з РФ.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленський скоїв зухвалий вчинок і "прогнав" з України провідні компанії.