Лідер парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко розкритикувала те, що напередодні був прийнятий закон про ринок землі і пообіцяла, що розбереться з кожним, хто до цього причетний. Про це вона розповіла під час виступу перед журналістами.

"Це не українська Верховна Рада за її складом і вона вже не буде служити Україні. І чим швидше народ України позбавиться від такого президента і від такої Верховної Ради, і їх породження – такого уряду, тим швидше Україна зможе встати в повний зріст", - пояснила Тимошенко.

Юлія Тимошенко пообіцяла, що звернеться в Конституційний суд для того, щоб визнали неконституційність прийнятого закону.

Юлія Тимошенко, скріншот: Телеграм / PavlovskyNEWS

"Ми не тільки повернемо нашу землю українцям, а ми ще й залучимо в свій час, коли ця влада піде (а піде вона дуже швидко) до кримінальної відповідальності кожного, хто стояв за цією аферою. Починаючи від президента Зеленського, керівника комітетів і закінчуючи кожним, хто до цього причетний ", – заявила Тимошенко.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Крім того, лідер фракції заявила, що народні депутати від "Європейської солідарності" підтримали закон, так як у Петра Порошенка в розпорядженні є гектари землі.

"Фракція ("Слуга народу") не набрала 226 голосів. Допоміг Петро Порошенко, тому що він керує сотнями тисяч гектарів землі. І допомогла фракція "Голос", тому що там дві третини лобістів фінансових кіл", – сказала Тимошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко запропонувала депутатам несподівану ідею на карантині, що буде з Радою.

Як повідомляв Знай. ua, Тимошенко скипіла з-за евакуйованих українців, відео.

Також Знай. ua писав, що Томенко показав політичний маскарад та історичні рекорди в Раді.