Політичний маскарад та черговий історичний рекорд у Верховній Раді - три позачергові засідання в один день і всі у масках та перчатках чи навіть захисних костюмах, помітив лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко.

Скріншот посту Миколи Томенка у Facebook

"Щодо депутатських масок - це окрема історія, бо лише поодинокі скромні неадеквати не розмістили героїчні депутатські селфі "я і моя маска", - зазначає Томенко.

Микола Томенко, скріншот: YouTube / Politeka Online

І класифікує інші рекорди та досягнення:

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще
  1. ЗЕ-монобільшість перестала існувати й тепер по всіх принципових голосуваннях ПРИРЕЧЕНА домовлятися з іншими, в тому числі опозиційними фракціями.
  2. Зеленський обираючи між МФВ і Коломойським - підтримав МВФ та відповідно отримав серйозного інформаційного й понятійного опонента. Власне ще є 2 читання так званого «антиКоломойського закону», але очевидно, що за підтримки фракцій Порошенка і Вакарчука та групи «Довіри» з колишніх членів УДАРУ та НФ ( і ТИ - ІВАНЧУК?! - подумав Коломойський читаючи поіменне голосування😢) закон буде ухвалено в цілому.
  3. Кадрові питання на важливі й так звані «хлібні» посади зняли всі політичні й ідеологічні розбіжності й «непримиренна і примиренна опозиції» проголосували разом із «злочинною владою». Медведчук з Бойком і Льовочкіним допомогли з другої спроби Зеленському обрати Степанова Міністром охорони здоров‘я (який опікувався всіма можливими галузями економіки, окрім медицини, ще від часів Кучми-Кравченка), а фракція Вакарчука - відповідно з другої спроби Міністра фінансів Марченка ( відомого борця із студентським стипендіями та чиновника на різноманітних посадах за часів Президенства Януковича і Порошенка).
    4. Земельне питання знову консолідувало «МВФівську більшість» у складі Зеленський-Порошенко-Вакарчук -Іванчук і К. та опозицію в складі Тимошенко-Медведчука-Коломойського.

Отож, Томенко зазначає, що вчорашній політичний маскарад ще раз підтвердив, що для більшості парламентських партій: ідеологія і передвиборчі обіцянки - ніщо, гроші і посади - все.

Нагадаємо, Томенко закликав слуг народу відмовитися від другої "депутатської" зарплати.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, перший пішов - партія Зеленського підтримала вимоги Миколи Томенка та відмовилась від державного фінансування.

Також портал Знай.uа писав, що на наші бюджетні кошти героїчно рятують нас від коронавірусу, - Микола Томенко викрив головний гріх правлячої еліти.