Позафракційна народна депутатка Ганна Скороход, яка раніше була у фракції "Слуга народу", заявила, що вона інфікована коронавірусом.

Про це вона розповіла у власному Telegram-каналі.

Відтак, за її словами, наразі вона заразилася коронавірусом, і одним з симптомів хвороби є те, що вона не відчуває запахи.

Ганна Скороход, фото: Апостроф

"Для того, щоб більше не ходили чутки, хочу повідомити, що сьогодні мені підтвердили позитивний тест на короновірус Covid 19. У зв'язку з чим, прошу всіх, хто близько спілкувався зі мною останнім часом, піти на самоізоляцію на 14 днів. Основна ознака у мене - не відчуваю ніяких запахів. Бережіть себе і своїх близьких! І будьте добрішими один до одного", - написала вона.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Варто зауважити, що 17 лютого 2020 року Ганна Скороход стала мамою і народила хлопчика. Поки невідомо, як хвороба матері вплинула на дитину.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, евакуація українців з-за кордону — тисячі людей застрягли у визначених МЗС точках-хабах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", швидкі тести на коронавірус — у Швейцарії та Німеччині запрацювали кіоски Corona Drive In.

Також "Знай.ua" писав, з Італії просто у ліс – карантин штовхає людей на несподівані вчинки. Українець прийняв цікаве рішення після приїзду з Італії