Стало відомо, що 20 березня стан здоров'я народного депутата від групи "Довіра" Сергія Шахова, який нещодавно здав позитивний тест на коронавірус Covid-19, помітно погіршився. Про це народний обранець написав на своїй сторінці у facebook, як і обіцяв.

ьогодні, 21 березня, депутат Сергій Шахов повідомив, що у нього почалася пневмонія, і його госпіталізували в інфекційне відділення Олександрівської лікарні в Києві.

"Друзі, як обіцяв, повідомляю про всі зміни свого стану. Сьогодні мені зробили рентген, який показав незначну пневмонію. За рекомендацією лікарів, залишаюся в інфекційному відділі Олександрівської лікарні. Більше подробиць розповім сьогодні о 21:00 в прямому ефірі. Будьмо на зв‘язку!", – розповів Шахов.

Варто відзначити, що політик хворіє на коронавірус вже восьмий день. У коментарях друзі і знайомі підтримують нардепа і бажають якнайшвидшого одужання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Нагадаємо, хворий на коронавірус нардеп Шахов поскаржився на погіршення самопочуття: "Температура піднялася". Схоже так у нього починалась пневмонія.

Як повідомляв портал Знай.uа, Шахов контактував з іншими народними депутатами тільки один раз, а саме 12 березня на засіданні комітету з екології.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Сергія Шахова, який виявився першим хворим на коронавірус на Київщині, теж підхопила інфекцію. Цю інформацію сам політик підтвердив у коментарях журналістам.