Українська телеведуча і дружина народного депутата від "Оппоплатформы" Олега Волошина Надія Сасс розповіла про реакції людей на новину про підозру її чоловіка в зараженні коронавірусом. Відповідний пост вона розмістила в Facebook.

"Наша родина опинилася на пару днів в епіцентрі паніки, пов'язаної з коронавірусом. Відчула себе в суспільстві, яке примушує захотіти забитися в кут і заснути, в надії, що з ранку все, що відбувається виявиться всього лише поганим сном", - пише жінка.

Сасс зазначила, що вірить в те, що люди зможуть позбутися ненависті і злості і адже не може світ бути настільки жорстокі, щоб люди всерйоз публічно міркували про бажання твого зараженні коронавірусом. Вона розповіла, що націоналісти відкрито бажали смерті її чоловіка.

Олег Волошин, фото з профілю в Facebook

"Люди, коли ми встигли шакалів перетворитися?! Причому я нікого не хочу вибілювати. Перегинів вистачає з усіх боків ідеологічних барикад. Але саме націоналісти не просто демонструють всіма методами неприйняття інших поглядів, але відкрито бажають їх носіям різні біди аж до смерті. І це по-справжньому страшно, коли зла тобі раптом можуть бажати ті, кого ти в житті в очі не бачив і особистих конфліктів з ким не мав. І якщо в Україні потрібні якісь червоні лінії, то саме ці, щоб якщо з тобою або близькими, не дай Бог, трапиться серйозна хвороба, не було тих, хто стане цьому аплодувати тільки через розбіжності в оцінках Бандери або війни на Донбасі", - сказала вона.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Італії за коронавіруса "посадили" більше 16 мільйонів чоловік.

Як повідомляв Знай. ua, зараженого коронавірусом росіянина відправлять на "заслання" на Донбас.

Також Знай. ua писав, що коронавірус змусив Польщу піти на відчайдушні заходи.