Вчора, 9 березня, з нагоди 206-ї річниці з дня народження українського поета Тараса Шевченка президент Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою вшанували пам'ять. Зеленські поклали квіти до пам'ятника Кобзареві у Києві. 42-річна леді Зе для пам’ятної події обрала весняне легке вбрання. На ній була біла сорочка, темні брюки, бежевий тренч і туфлі італійського бренду Prada під колір тренчу.

Зеленські біля пам'ятника Тарасу Шевченку, фото: president.gov.ua

Ця модель з квадратними чорними носками з нової колекції. Виконана з лакованої шкіри і представлена в декількох кольорах. У першої леді - комбінація з чорного і бежевого. Висота каблука - 8,5 сантиметрів. Коштує така пара туфель 610 фунтів стерлінгів або 19 776 гривень за курсом НБУ на 09.03. 2020 року.

Туфлі Prada, як у Олени Зеленської, фото: net-a-porter.com

Тренч першої леді теж з нової колекції Prada. Сам виробник називає його "технічним пальто з попліну (тканина з бавовни)". Йде в комплекті зі шкіряним ременем і коштує $2250 або близько 65 000 гривень. А це майже 14 мінімальних зарплат пересічного українця.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Тренч, як у першої леді, фото: prada.com

Варто нагадати, що раніше лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вийшла на публіку у двоколірних туфлях-човниках, які вважаються самою знаменитою моделлю взуття Chanel в історії. Юлія Тимошенко вибрала не класичну варіацію цієї моделі, яка передбачає бежеве забарвлення туфель і чорний носок, а обернену: чорні човники з бежевим носком і невеликим логотипом марки на заднику.

На офіційному сайті Chanel схожі туфлі коштують 800 доларів. Але Олена Зеленська переплюнула на цей раз Юлію Тимошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ми писали про топ-3 міністрів уряду Шмигаля, які багатші за Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, економічний екперт попередив українців про невідворотну кризу через Шмигаля.