Відомий український журналіст, блогер і політичний оглядач Ігор Лесєв спробував пояснити своїм читачам, що насправді відбувається в роботі Верховної Ради і Кабміну в перші дні березня 2020 року. Журналіст згадав і про нових міністрів, і про земельні питання, прикрасивши все це класичним прикладом радянського кінематографа про хаотичну зміну влади — картиною "Весілля в Малинівці".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ігоря Лесєва в мережі Facebook.

Публікація Ігоря Лесєва, Facebook

Публікація Ігоря Лесєва, Facebook

Публікація Ігоря Лесєва, Facebook

Популярні новини зараз

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Публікація Ігоря Лесєва, Facebook

"Сьогодні ніби як день з профітом. Змінюють Кабмін. Це завжди в нашій країні було трепетно. Навіть коли міняли Яценюка на Гройсмана, знаючи, що в бордель нових шл*х не привезуть. Але ті перестановки ліжок у підсумку нас всіх і призвели до Зеленського. Все як у детективних романах Чейза. Головне, не забути на середині сюжету, як всі ці мерзенні пики зібралися в одній кімнаті. А у нас тут знімають Гончарука. Людини з масовки Пальчевського і просто професійного ідіота. Жодних інших професійних якостей у Гончарука немає, тому що раніше працював Ніде в посаді Ніким.", - пише журналіст.

"Ідіотам дозволено бути на виборних посадах. Президент, депутати, меншою мірою, мери. Там вже нічого не візьмеш, і виборець може дивитися тільки в дзеркало. А є посади-локомотиви. Вони універсальні в усьому світі, тому що формуються на очевидних алгоритмах – досвід, знання, попередня успішність. Все. Нічого нового. Вогонь в очах і любов до Батьківщини подаються тільки аперитивчиком. А у нас влітку провели експеримент. Натягнули на мавп костюми і запустили у високі кабінети. Вийшло забавно. Уявляєте, чувак сидів в масовці на телепередачі, ніколи не був навіть депутатом райради, а у нього в трудовій книжці запис – "Глава уряду України". Подивіться на дозвіллі біографії перших радянських наркомів. Там близько таких випадкових прохвостів не було. А у нас на держрівні зробили "Весілля в Малинівці", - додав Лесєв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, після заяви Гончарука українці оточили Раду, натовп правоохоронців вже напоготові - ексклюзивні кадри.

Як повідомляв Знай.uа Гончарук подав у відставку, документ.

Знай.uа писав, колишня кохана прем'єра Новосад йде слідом за Гончаруком, Зеленський швидко знайшов заміну.