На Всеукраїнській нараді працівників вугільної галузі України, яка проходила 25 лютого, президент Володимир Зеленський зневажливим чином висловився в адресу жінок.

На інцидент звернув "Гендер в деталях", розмістивши відповідну публікацію на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

На записі подій чутно наступну розмову. Зеленський хоче дати слово жінці з залу: "Хай жінка перша скаже, це правильно…" Однак її перебиває інший чоловік. У відповідь на це президент стверджує "Та почекайте, ви ж не жінка, ви людина серйозна!"

Зеленський, фото: Офіс президента

"Гендер в деталях" запропонував читачам оцінити, чи був у висловлюванні Зеленського сексизм, явно натякаючи на зневажливий до людської гідності тон гаранта конституції.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Користувачів мережі розлютила така поведінка глави держави.

"Все, що говорить Зеленський - це суцільний сексизм. Що не ляпне, то на голову не налазить. Але нічого дивуватись, бо це людина такої ментальності. Достатньо подивитись на його минулу діяльність на телебаченні", - пише українка Kristina Yurchyshyn.

Нагадаємо, це не перше звинувачення Володимира Зеленського у сексизмі і зневазі до жінок. У свій час значного резонансу набула заява президента про те, що українські жінки є "брендом".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пальчевський показав, як Зеленський розквитався за відставку Богдана - "Перетворює українців на комах".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський терміново збирає Верховну Раду на позачерговому засіданні.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський відправив делегацію з Ткаченком і Бородянським до патріарха Варфоломія, фото.