Глава Укрпошти Ігор Смілянський обурив українців своєю космічною зарплатою у розмірі 836 тисяч гривень на місяць. Виявляється, що за ті ж гроші можна утримувати двісті листонош.

"Друзі, кілька днів тому, наш знаменитий директор "Укрпошти" Ігор Смілянський, дав інтерв'ю журналістам каналу "Україна 24". Ну а тепер найцікавіше. В цьому самому інтерв'ю, Ігор Юхимович заявив, що щомісяця отримує... 200 зарплат простого листоноші. У грошовому еквіваленті це... 836 тисяч гривень на місяць. Просто якась фантастика. Зміст одного єдиного персонажа, рівнозначний забезпеченню двохсот рядових співробітників компанії", - пише блогер. Михайло Шнайдер

Ігор Смілянський, скріншот з відео

Автор поста обурений і закликає задуматися про те, хто дійсно працює і приносить реальну користь і чи гідний тієї заробітної плати, яку отримує.

"Один єдиний персонаж, сидячи у своєму теплом, шкіряному кріслі, отримує як двісті листонош, які тяжко працюють з раннього ранку і до пізньої ночі. Які розносять газети, журнали, пенсії в дощ, спеку і холод. Ну а тепер я хочу задати кілька простих питань. Як ви вважаєте, хто з них дійсно працює? Хто з них приносить реальну користь? Хто з них гідний більшої зарплати?", - йдеться у повідомленні. Михайло Шнайдер

Популярні новини зараз

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Ігор Смілянський, скріншот з відео

Під постом люди обурюються у коментарях, запитуючи, хто назначає такі космічні зарплати чиновникам: "У мене одне і те ж питання. Є влада в країні? Де Презедент? Де команда Зе? Чи самі собі призначають такі зарплати?", "У нормальних країнах це просто неприпустимо, а там де немає законів або їх пишуть під себе так і виходить приниження терплячого народу", "Тимошенко давно вже каже, що такі зарплати як у Смілянського, Лещенка, Найома, Кобєлєвича не можна отримувати, коли народ голодає"

Скріншот: Facebook / Mihail Shnayder

Скріншот: Facebook / Mihail Shnayder

Скріншот: Facebook / Mihail Shnayder

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, закривають рота і змушують згортати бізнес — українців кличуть на Майдан у роковини Революції Гідності

Як повідомляв портал "Знай.ua", мільйонери у ЦВК — українцям показали кого вони годують

Також "Знай.ua" писав, Романенко розповів, як закон про медіа виллється Ткаченку боком, обшуки в "1+1" лише початок