Експерт з економіки Юрій Атаманюк заявив, що звіт прем'єр-міністра України Олексія Гончарука це повне "дно", і насправді усе як було, так і залишилося.

Відповідний допис він опублікував у власному Telegram-каналі.

"Уважно проаналізував звіт профана Гончарука у Верховній Раді. Післясмак нудотний. Давно сформувалася думка, що країна і дурнувато-злодійський кабмін живуть в паралельних світах", - написав він.

Окрім цього, він "пройшовся" по основних "досягненнях" українського уряду та розкритикував їх:

"По-перше, аудит гос-ва. У розумінні Гончарука - це сумнівна перепис населення. А ми то думали, що це інвентаризація земель держвласності, аудит за 5 років держмонополій і фінансово-промислових груп з виявленням шкоди, поповненням бюджету і притягнення винних до розкрадання народного добра.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Олексій Гончарук

По-друге, викорінення корупції на найвищому рівні. Тобто, кришування Маркаровою і Верлановим конверта з оборотом 24 млрд на місяць, через що прямі втрати бюджету 4 млрд ПДВ в міс, випуск на 230 млрд держоблігацій через банк чоловіка Маркаровой "Акорд" під грабіжницькі відсотки на тлі змови з главою НБУ Смолієм - це все не корупція на найвищому рівні.

По-третє, викорінили системне рейдерство. Я звичайно перепрошую, але виходить, що воно було в Мін'юсті. А де ж тоді посадки. А згадав, посадили Пєтухова в крісло замглави митниці країни. Це теж не корупція на найвищому рівні"

Скріншот допису

Як повідомляв портал Знай.ua, голова Державної податкової служби Сергій Верланов та міністр фінансів України Оксана Маркарова "кришують" великий конвертаційний центр