Першим заступником голови Фонду Держмайна призначений Леонід Антоненко, який став знаменитим після своїх фото ню і знімків з секс-партнером, з домашнього архіву, на яких вони засмагають на нудистському пляжі та сплять голяка.

41-річний Леонід Антоненко, депутат Київської міської ради отримав нову посаду. Його призначили першим заступником Дмитра Сенниченка голови Фонду державного майна, а новина про новому співробітнику вже з'явилася на офіційному сайті ФДМУ.

Уряд призначив на посаду Першого заступника Голови Фонду державного майна України Леоніда Антонєнка. Леонід Антонєнко має 16 років управлінського досвіду. Є співавтором низки законів, зокрема щодо оренди і приватизації державного та комунального майна; управління об'єктами державної власності; корпоративних угод; захисту прав інвесторів; корпоративного управління. Завдяки професійним знанням та активній громадській діяльності входив до складу робочих груп, що ініціювали та впровадили низку реформ, а саме: реалізацію системи електронних закупівель “Prozorro. Продажі для приватизації комунального майна; розробка системи “VlasCom” – онлайн платформи адміністрування орендних відносин у місті Києві; створення незалежних і професійних наглядових рад при комунальних підприємствах. З 2015 року є депутатом Київської міської ради, головою комісії з питань власності. Окрім професійної також займається активною громадською діяльністю. У різні періоди був: Членом правління, Головою Ревізійної комісії Асоціації правників України; Головою Комітету корпоративного права і фондового ринку Асоціації правників України; Радником Міністра економічного розвитку і торгівлі України з реформи корпоративного права. Має дві вищі юридичні освіти: магістр європейського права (Великобританія), спеціаліст з права (Україна). - йдеться у пофідомленні ФДМУ

Леонід Антоненко, фото: facebook.com

Антоненко за освітою юрист. Диплом отримав в Одеській юридичній академії. Він - депутат Київської міськради VIII скликання від групи "Київська команда" (обраний від партії "Самопоміч"), з 1 грудня 2015 року - голова комісії з питань власності Київради.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Працював директором департаменту реєстраційних питань та ліцензування Національного банку України.

Три роки тому Леонід взяв участь у конкурсі на заміщення посади голови Національної поліції, але очолити відомство йому так і не вдалося.

У липні 2019 року розглядався як кандидат на посаду члена Антимонопольного комітету України.

Леонід Антоненко та Сергій Гусовський, фото: facebook.com

Але, не дивлячись на всі свої регалії та досягнення, Леонід Антоненко відомий ще тим, що кілька років тому в на всю мережі засвітилися його фотографії інтимного характеру, які обговорював майже кожен.

Сам Леонід не одружений, дітей у нього немає. У 2017 році особистий фотоархів Антоненко став надбанням громадськості. На знімках Леонід зображений разом з Владиславом Варченко. Як писали тоді ЗМІ - його сексуальним і бізнес-партнером, співробітником компанії Dragon Capital.

Леонід Антоненко і Владислав Варченко, фото з відкритих джерел

Леонід і Владислав разом на багатьох фото: готують вечерю і їдять, відпочивають, фотографують один одного в ліжку і на нудистському пляжі.

Варченко готує, а Антоненко їсть, фото з відкритих джерел

Леонід Антоненко в ліжку з Чебурашкою, фото з відкритих джерел

Крім того, надбанням громадськості стали й фотографії, зняті під час відпочинку закоханих в Ізраїлі.

Леонід Антоненко (праворуч), Владислав Варченко (другий праворуч) разом з друзями на відпочинку, фото з відкритих джерел

Чи перебувають зараз у відносинах Антоненко і Варченко - не відомо, однак на сторінці в соціальній мережі Facebook, яку Леонід активно веде - спільних знімків немає.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юрій Атаманюк дав пораду директору департаменту податкового моніторингу

Також "Знай.ua" писав, що схоже, випадки кнопкодавства, що продовжують відбуватися в сесійній залі Верховної Ради навіть після проведення позачергових Парламентських виборів, вже неабияк дістали українців.