Колишній генерал податкової міліції, блогер і політичний радник Юрій Атаманюк звернувся до Дмитра Серебрянскому директору департаменту податкового моніторингу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Атаманюка в мережі Telegram.

Публікація Юрія Атаманюка в Telegram

"Хочу звернутися до Діми Серебрянського - директора департаменту податкового моніторингу. Ви ж інтелігентна людина, у минулому науковий працівник. Вас втягнули не у Вашу гру. Більш того, поки, як кажуть, Маркарова і Верланов дерибанять ПДВ , Вашу лояльність оцінюють за залишковим принципом. Моя Вам порада - запросіть праву і ліву руки Верланова: Кондро і Кригана, Вашого підлеглого Мішалова, не забудьте Ірину Долозину і оголосіть їм, що зі злочинною діяльністю Вам не по дорозі. Це реально зможе врятувати від в'язниці Вас і прочистить мізки їм. Наступним кроком йдіть до начальника СБ ДПС Кононенка Сергія і попросіть його про допому щодо оформлення співпраці зі слідством у викритті топ-корупціонерів. У зворотному випадку, як підказує досвід, Маркарова і Верланов будуть у Лондоні, інші перераховані вище відкупляться і розчиняться, а Ви...", - зазначив Атаманюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Нагадаємо, "Король контрабанди" Ілля Павлюк просуває свою людину на корупційні схеми митниці – Юрій Атаманюк розкрив деталі скандалу.

Як повідомляв Знай.uа глава київської податкової Нона Багмет збільшила винагороду, - Юрій Атаманюк.

Знай.uа писав, Зеленський зробив фатальну помилку, замінивши Богдана Єрмака — найгірший сценарій.