Під Тернополем жителі перекрили дороги, щоб не пустити евакуйованих з Уханя українців в санаторій, а жителі Львова погрожують заблокувати аеропорт, який має прийняти борт з евакуйованими людьми.

Про те, чому українці відчувають жах від повернення своїх же співвітчизників з Уханя, розповів політолог Юрій Романенко в Telegram-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show.

"Тому, що вони раціонально і ірраціонально розуміють, що держава не має ні найменшого шансу при зіткненні з коронавірусом надати ефективну допомогу. При цьому навіть аргументи, що це здорові люди, яких просто потрібно потримати в карантині не зупиняють паніку", - зазначив Романенко.

За словами політолога, насправді "паніка2 організована "місцевими хом'ячками", які сподіваються отримати на цьому якісь політичні дивіденди "в пошуках підкачки рейтингу".

"І ось богобоязливі львів'яни, які у вихідні ходять до церкви і слухають проповіді про Христа і його добрі справи, погрожують блокувати аеропорт. Це найкраща демонстрація роз'єднаності суспільства зараз - реальна загроза не об'єднує суспільство, а навпаки, домінує логіка homus homini lupus est - людина людині вовк".

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Ролманенко зазначає, що "29 років імітації держави привели Україну до такого скотинячого стану, коли люди кидаються один на одного як собаки".

"Така держава і таке суспільство не мають внутрішньої сили. А обставини, в яких знаходиться сьогодні Україна, не терплять слабкості. Слабкості пожирають її. Тому має бути хворобливий спуск з гори "здаватися" на маленького горбика "бути", - уклав політолог.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше