Так зване "звільнення" Андрія Богдана з посади голови ОПУ залишило президенту Зеленському і новому голові відомства Андрію Єрмаку досить великі проблеми у формі законів, які готувала команда Богдана. Мова йде про злощасний закон "Про медіа", який в разі прийняття Верховною Радою знищить свободу слова в Україні.

Андрій Богдан, фото: РБК-Україна

Редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко разом із журналістом Сергієм Лямцем проаналізували, що підготував Олександр Ткаченко та заступник голови ОП Кирило Тимошенко для українців і чим це загрожує для медіа-ринку і не тільки. Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі Yuriy Romanenko.

"Давай почнемо з того, що ось, як ти на це дивишся? З чим у тебе асоціюватиметься епоха Богдана в Офісі Президента, і що може принести Єрмак.", - запитав Романенко

"Дякую. Класний захід щодо стражденних, віруючих. Мені сподобалося. Я особисто незнайомий ні з Богданом, ні з Єрмаком, тому я можу оцінювати лише зовнішню візуальну картинку і те що кажуть люди про те, і про інше. Що ми розуміємо про Богдана – що це була якася довірена людина президента, яка допомагала йому на довірі вибудовувати структуру влади, розставляти людей, налагоджувати стосунки між гілками влади. Все це було потрібно президентові, і я думаю, Андрій Єрмак на той момент, який теж уже працював, він не міг впоратися з цим завданням. Ну напевно Богдан був необхідний.", - спрогнозував Сергій Лямець.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Богдан на Сейшелах звернувся до збіднілим українцям — грошей немає, але тримайтеся, фото.

Як повідомляв Знай.uа темне минуле заступника голови Офісу президента Юлії Ковалів - Юрій Атаманюк.

Знай.uа писав, змінивший Богдана Єрмак опублікував декларацію, скільки заробляє і чим володіє помічник Зеленського.