Голова партії "Національний корпус", засновник і перший командир добровольчого полку "Азов" Андрій Білецький жорстко розкритикував чергову "феєричну" пропозицію Зеленського про спільний контроль кордону з представниками ОРДЛО на Донбасі.

15 лютого президент Володимир Зеленський на безпековій конференції в Мюнхені озвучив пропозицію щодо спільного контролю російсько-українського кордон українськими силовики та представники ОРДЛО. За словами Білецького, таким чином Зеленський хоче показати, що нібито дотримується передвиборчої обіцянки: спершу повернення контролю над кордоном, а потім вибори на Донбасі.

Голова "Національного корпусу" розказав, до чого прпизведе таке "спільне контролювання" в реальному житті.

"Нема жодної проблеми ввести 300-500 чи навіть півтори тисячі прикордонників, спецпризначенців, кого завгодно - збройників, нацгвардійців - на кордон. Ці люди будуть мати гумову палицю на боці, будуть мати пістолет. Але вони будуть у випадку загострення ситуації заручниками, військовополоненими, які моментально опиняться в полоні після початку загострення".

Білецький зазначив, що українські "контролювальники" вього лимше створять гарні картинки для фейсбуків Зеленського і Симвохи - і це єдине їхнє призначення. А реально їхній "спільний контроль" закінчиться в полоні у ворога.

"Чи будуть вони виконувати якусб функцію: будуть гарні картинка в фкйсбуці Сивохи і Зеленського: українські прикордонники, які загрозливо дивляться в бінокль, розглядаючи російську територію. А реально вони будуть знаходитися у відриві від українських збройних сил на десятки і десятки кілометрів. Вони не будуть являти ані жодного контролю, ані жодної бойової сили. Крім, можливо, великої кількості військовополонених. Так закінчиться з практичного боку ця, м'яко окажучи, ініціатива".

Таким чином, вважає Білецький, президент створить "красиву картинку" для недалеких людей, що контроль над кордоном нібито повернуто і можна проводити вибори на Донбасі.
Білецький переконаний, що "спільне контролювання", а також історія з мюнхенськими 12-ма пунктами та платформа національного примирення від "дегенерати і сепара" Сивохи, яку він збирається презентувати 19 лютого, - все це веде "до втілення в життя "плоду таємної оманської любові Путіна і Зеленського".
"Там були домовлені кроки щодо повзучої капітуляції України перед Російською Федерацією. Ці кроки не можуть бути різкими. Вони чудово розуміють, що тоді (у випадку різких кроків - ред.) вони злетять з трону і владних кабінетів за кілька діб. Тому ці кроки повинні бути повільними, пом'якшуючими і розслаблюючими. І це призведе до одного - остаточної капітуляції України перед РФ. Якщо характеризувати цю стратегію кількома словами, то виглядає це так. Вони (влада - ред) хочуть донести до країни, що капітуляція - це не боляче. Особливо, якщо в якості вазеліну виступають найбільш вчора популярні коміки країни, які сьогодні є владою. ДумайТе", - уклав Білецький.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще