Експрезидент України Петро Порошенко під час Мюнхенської конференції з безпеки намагався потрапити на панельну дискусію, де виступав чинний президент Володимир Зеленський. Однак в зал його не пустили.

Про це розповів колишній парламентарій Сергій Лещенко в Telegram-каналі, зазначивши, що дану ситуацію Порошенко вирішив не афішувати.

"Поїздка Петра Порошенка на Мюнхенську конференцію з безпеки супроводжувалася інцидентом. Німецькі організатори не допустили Порошенко в зал, де проходила українська панель з участю президента Зеленського. Свідками цього інциденту були німецькі депутати від Європарламенту", - повідомив він. Сергій Лещенко

Лещенко також стверджує, що Петро Порошенко навіть розповів німецьким журналістам про свою нібито "перемогу" та заслугу у справі зняття з сайту Мюнхенській конференції скандальний план "Дванадцять кроків по зміцненню безпеки в Україні…"

Зеленський в Мюнхені, фото скріншот

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"А в інтерв'ю Німецькій хвилі він навіть похвалився, що саме його зусиллями зняли з сайту Мюнхенській конференції скандальний план "Дванадцять кроків по зміцненню безпеки в Україні…". Правда, документ через день повернули на сайт, він і зараз там знаходиться, але Порошенко це вже ніяк не коментував", - підкреслив він. Сергій Лещенко

У свою чергу Зеленський на Мюнхенській конференції з безпеки заявив, що підтримує ініціативу патрулювання кордону з Росією на Донбасі спільно з представниками ОБСЄ. Українська сторона порушувала це питання на зустрічі нормандської четвірки і сподівається втілити на період виборчої кампанії в зоні конфлікту.

Скріншот: Телеграм

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський в Омані зраджував Україну? "Схеми" показали сенсаційне розслідування

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський у День Святого Валентина особисто зателефонував Путіну, деталі розмови

Також "Знай.ua" писав, Богдан на Сейшелах звернувся до збіднілих українців - грошей нема, але тримайтеся