В РФ відреагували на заяву українського лідера Володимира Зеленського про бажання проведення місцевих виборів на території всієї України, а також ОРДЛО та Криму. Про це повідомляє російський портал .

"Сьогодні наше бажання — провести місцеві вибори на всій території України, у тому числі в окремих районах Донецької та Луганської областей у жовтні 2020 року, хотілося б і на території Криму", — сказав президент України на Мюнхенській конференції з безпеки.

Володимир Зеленський

Член комітету Ради Федерації з міжнародних справ, "сенатор" від Криму Сергій Цеков заявив, що український гарант висуває "абсурдні ідеї". Також він додав, що "немає ніяких варіантів повернення півострова до складу України".

"Кожен раз ми чекаємо від Володимира Зеленського, що він буде реально оцінювати ситуацію на Україні та в Криму. Чекаємо, що він почне вносити реальні пропозиції. Те, про що президент заявляє зараз, абсолютно нездійсненно. Володимир Зеленський повинен розуміти стан речей і перестати обманювати громадян України та світове співтовариство", — обурився Цеков.

Популярні новини зараз

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло

Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям

Показати ще

У свою чергу, депутат Держдуми Росії Руслан Бальбек заявив, що російські власті можуть дозволити відкрити виборчі дільниці на території Криму, але тільки для того, щоб українці, зареєстровані як виборці в різних регіонах, могли проголосувати, не покидаючи територію півострова.

"При цьому Володимир Зеленський має публічно визнати, що виборчі дільниці його держави знаходяться на російській території. Інших варіантів бути не може", заявив він.

Руслан Бальбек

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський виступив із заявою щодо можливості проведення місцевих виборів на всій території України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Подоляк пояснив, хто заважає українцям випасти з проросійських тим.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський виступив із заявою про впевненість у своїй здатності досягти мирного вирішення проблеми Донбасу в найближчі п'ять років.