У Києві суперечка у спортзалі двох помічників нардепів закінчилася стріляниною, один з ″качків″ отримав поранення.

В одному зі столичних спортзалів в Солом'янському районі стався конфлікт між двома чоловіками. В результаті один з них кілька разів вистрілив в опонента з травматичної зброї. Про це повідомляє поліція Києва.

″Прибувши на місце, поліцейські з’ясували, що між двома чоловіками виник конфлікт через те, що один нібито перешкоджав тренуванню іншому. У ході суперечки один із відвідувачів дістав пістолет, кілька разів вистрілив в опонента та втік, - йдеться в повідомленні.

Потерпілому 28-річному киянину лікарі надали необхідну медичну допомогу на місці.

У той же час з'явилась інформація, що стрілянину у спортзалі вчинив ″свободівець″ та поранив свого колишнього однопартійця.

Так, як повідомляє видання ″Букви″ посилаючись на власні джерела серед колишніх "свободівців", під час стрілянини в спортзалі був поранений колишній член ВО "Свобода" Олександр Чорнопищук, який був помічником депутата Київської місцевої ради Святослава Кутняка.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

За даними видання, стріляв глава київського осередку "Сокола", а також офіційний помічник депутата Київради фракції "Свобода" Володимира Назаренко - Георгій Баріленко.

Цю інформацію також підтвердив в Facebook активіст Володимир Тищенко.

Слідчі Солом'янського управління поліції почали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, яка передбачає до семи років тюремного ув'язнення.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Харкові копи розстріляли компанію друзів, які "зависали" в полі

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі схопили імовірного вбивцю хірурга Андрія Сотника, якого жорстоко розстріляли у Києві

Також Знай.ua писав, Київ сколихнула трагедія у поліклініці