Ексдепутатка і журналістка Тетяна Чорновол влаштувала словесну баталію з одіозним українським політиком Михайлом Добкіним в прямому ефірі телеканалу "Наш".

У ході суперечки екснардепка зізналася, що після перемоги Революції гідності вона спала в ліжку Віктора Януковича, позбавленого звання президента України.

Окрім цього Чорновол навіть поцупила предмет одягу, крадіжки якого приписують Януковичу в молодості.

"Шапка з нашитими золотими літерами "президент України". Вона в мене є, правду скажу", - розказує жінка.

Під час телевізійної програми Чорновол і Добкін розв'язали між собою сварку. Добкін неодноразово висловив сумніви в розумових здібностях опонентки і прискіпувався навіть до зовнішнього вигляду.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Тетяна Чорновол, Фокус

"В країні, що поважає себе, ворогів і зрадників не розстрілюють, це благородне покарання, для цього є мотузка і мило, але я Вам цього не бажаю. Жилети куплені вами ж, що пробивається кулею пістолетною, кому ви розповідаєте? Ви навіщо це все говорите, так вам потрібно заховати голову в пісок і вуха свої не показувати", - дійшов до крайнощів Добкін.

Чорновол також не відступала. "Добкін, ти перед ким бикуєш? Чому мій чоловік загинув, захищаючи твій зад, а не ти там загинув? Чому ти не захищав мене і мою сім'ю?" - сказала екснардепка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тетяна Чорновол згадала минуле і махнула через паркан з колючим дротом: в ДБР такого не очікували.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тетяна Чорновол дістала автомат і звернулася до українців: "На тебе не чекає страх, адже тебе вже не буде...", відео.

Також "Знай.ua" писав, що Тетяна Чорновол обматюкала журналіста: "Можу і в морду дати", відео.